Selecciona un procés participatiu:

Tria de la ubicació del nou espai per a gossos de Llançà

Des de les Regidories de Participació Ciutadana i Benestar Animal, us presentem la segona fase del Procés participatiu emmarcat dins el projecte participatiu “Llançà decideix”.

En aquesta fase us presentem tres propostes les quals ostenten a ser el futur espai de gossos de Llançà. Normalment, la zona destinada a l’esbarjo caní es coneix com a “pipican”. Sense pretendre-ho, aquest nom pot tenir connotacions negatives i fer que aquest equipament es percebi només com a «aquell indret on es deixa fer les necessitats al gos». En realitat, però, es tracta d’un espai únic, dissenyat tenint en compte les necessitats dels seus usuaris i les seves mascotes, per tal que tots els llançanencs i llançanenques en puguin fer ús i se’ls ofereixi una experiència òptima.

Si tenim en compte aquest plantejament, l’Ajuntament de Llançà vol oferir una visió global i integradora d’aquest equipament: un espai on les famílies puguin gaudir veient que el seu gos es troba totalment lliure, on té la possibilitat de socialitzar-se amb els seus congèneres en un espai segur i controlat. Així doncs, persones i gossos podran gaudir d’una merescuda estona de desconnexió i lleure en un espai ampli, còmode, ben dissenyat i on tothom hi serà benvingut.

POSSIBLES UBICACIONS DE L’ESPAICAN PROPOSADES PER L'AJUNTAMENT

Finalment l’Ajuntament de Llançà ha seleccionat tres possibles ubicacions de l’espaican:

1.  Avinguda Antoni Margarits (proper a l’hipermercat “Spar”)

2.  Carrer Font d’en Falcó (proper al camp de futbol)

3.  Avinguda Europa (proper a la plaça major)

PROPOSTES PER ALTRES UBICACIONS

Tens alguna proposta per a ubicar l'espaican en un lloc diferent? Si és així, envia'ns un correu electrònic a participa@llanca.cat i estudiarem la proposta. En cas de que sigui viable es tindrà en compte per afegir-la a les anteriors, i es podrà votar en la fase 3 d'aquest projecte participatiu.


**ACTUALITZACIÓ**:


A continuació podreu veure al detall i votar les diferents propostes, fent clic en el botó següent:

(Obert període de votació del 3 al 24 de maig ambdós inclosos)